skip to Main Content

Uusi opinto-ohjelma julkaistu verkossa!

Uusi Opinto-ohjelma Julkaistu Verkossa!

Painettu ohjelma saatavilla 1.8. alkaen

EKKOn lukuvuoden 2023–2024 opinto-ohjelma on luettavissa verkossa (linkistä avautuu pdf-tiedosto). Tuleviin kursseihin voit tutustua myös verkkokaupassamme. Painetun ohjelman voit noutaa 1.8. alkaen opistotalolta, Lappeenrannan, Joutsenon ja Luumäen kirjastoista sekä isoista marketeista (Prisma, Citymarket). Kursseille pääset ilmoittautumaan 7.8. klo 9.00 alkaen. Lue lisää ilmoittautumisesta tiedotteestamme.

Innostutko opintopisteistä?

Useilta EKKOn kursseilta on ensi lukuvuonna mahdollista suorittaa opintopisteitä! Opintosuoritusmerkinnän avulla voi osoittaa vapaa-ajalla hankittua osaamista esimerkiksi työnantajalle tai täydentää muita opintoja, mikäli toinen oppilaitos hyväksyy ne. Opintopisteiden suorittaminen on opiskelijalle maksuton palvelu ja opintosuoritukset viedään kansalliseen Oma Opintopolku -järjestelmään. Täysin vapaaehtoinen opintopisteiden suorittaminen ei vaikuta muun opetusryhmän toimintaan, vaan kyseessä ovat tavanomaiset opiston kurssit. Lue lisää kieli- ja muiden aineiden kursseista, joilta voi saada opintopisteitä sivuillamme.

Huimasti kurssiuutuuksia!

Uudessa opinto-ohjelmassa on tuttuun tapaan paljon uutuuksia – syksyllä jopa 121 uutta kurssia! Kiinnostaisiko kokeilla ekoprinttausta tai jälleen trendikästä tuftausta? Liikunnassa on runsaasti uusia tanssikursseja: barre, rivitanssi, irlantilainen tanssi, kansantansseja, k-pop dance, afrobeat… EKKOssa käynnistellään omaa Opistoteatteria ja luovan kirjoittamisen kursseja on tarjolla niin lähi- kuin etäopetuksenakin. Luovuuden voi päästää valloilleen uusilla kohopainografiikan ja lyijykynäpiirtämisen kursseilla! Vai oletko aina halunnut laulaa pop-kuorossa tai soittaa nokkahuilua porukalla? Kodin ja arjen asioista voi oppia uutta niin omaan talouteen, edunvalvontaan, koiran hyvinvointiin kuin kompostointiinkin keskittyvillä kursseilla. Suositut etäkokkauskurssit jatkuvat uusin teemoin Zoomissa.
Uudet kurssit on merkitty verkkokaupassa tunnuksella Uusi!

Eri kohderyhmille lisää tarjontaa

EKKOn kurssit ovat avoimia kaikille. Lisäksi opistolla on kursseja, joissa huomioidaan erityisesti tiettyjen ryhmien tarpeita. Tulevana lukuvuonna liikunnassa on useita senioreille suunnattuja kursseja, joissa liikkeitä tehdään lempeästi, mutta liikunnan ilosta tinkimättä. Tällaisia kursseja ovat muun muassa Kuntoa ja terveyttä senioreille, Tanssikuntopiiri senioreille ja EKKOn tanssit senioreille sekä jo tutut Zumba gold – ja tuolijooga-tunnit.

Kehitysvammaisille on tarjolla tutun opintopiirin lisäksi jälleen teatterikurssi sekä uutuutena taidepaja.

Lapsille ja nuorille uusina kursseina on muun muassa klassista nyrkkeilyä, tanssiliikuntaa sekä shakkia. Verkkokaupasta eri ryhmille suunnatut kurssit löytyvät hakukentän sanahaulla (esimerkiksi ”lapsille”) tai yläosan teemalaatikoiden kautta.

Tutustu kursseihin ja ilmoittaudu 7.8. alkaen mukaan uuteen harrastuskauteen!

Back To Top