skip to Main Content

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2023–2024 kursseille alkaa elokuussa

Ilmoittautuminen Lukuvuoden 2023–2024 Kursseille Alkaa Elokuussa

Ilmoittautuminen EKKOn lukuvuoden 2023–2024 kursseille alkaa maanantaina 7.8. verkossa ja toimistossa samanaikaisesti. Kuluvan vuoden kesäkuussa ei ole siten erillistä ilmoittautumisviikkoa opiston toimistossa. Myöskään verkkoilmoittautuminen ei ole vielä kesä-heinäkuussa avoinna. Kansalaisopisto päätti uudistaa ilmoittautumiskäytäntöä saadun palautteen perusteella.

Tavoitteena on selkeyttää ilmoittautumiskäytäntöä niin, että sekä verkossa että toimistossa ilmoittautuvilla ja nykyisillä ja uusilla opiskelijoilla on yhtäläinen mahdollisuus ilmoittautua myös nopeasti täyttyville kursseille.

Opistolla varaudutaan elokuussa ilmoittautumisen alkuun niin, että kursseille voi ilmoittautua verkkopalvelun lisäksi sekä toimistossa asioimalla että puhelimitse. Opistotalolla saa myös opastusta verkkoilmoittautumiseen.

Opinto-ohjelma saatavilla 1.8. alkaen verkossa sekä jakelupisteillä

Uusi opinto-ohjelma on saatavilla sekä verkkoversiona että painettuna 1.8. alkaen. Viime vuoden tapaan painetun opinto-ohjelman voi noutaa opistotalolta ja kirjastojen sekä isojen markettien jakelupisteistä. Opinto-ohjelmaa jaetaan myös Lappeenrannan kaupungin tapahtumissa, joissa EKKO on mukana elokuussa. Opinto-ohjelmaa ei jaeta enää postitse koteihin. EKKO on saanut jakelu-uudistuksesta voittopuolisesti myönteistä palautetta, sillä painosmäärien ja samalla paperinkulutuksen vähentäminen on nähty ekologisesti ja taloudellisesti kestävänä ratkaisuna.

Elokuussa 2023 EKKOn avoimet ovet

Syyslukukausi alkaa 11.9.2023, jolloin suuri osa kursseista käynnistyy. Elokuussa alkaa joitakin intensiivisiä lyhytkursseja ja 27.–31.8. vietetään myös EKKOn avoimia ovia, jolloin on tarjolla maksuttomia kurssimaistiaisia ja mahdollisuus tutustua opiston tiloihin ja toimintaan. Avointen ovien tapahtumista tiedotetaan lisää keväällä ja kesällä EKKOn kotisivuilla.

Back To Top