skip to Main Content

Kevään tapahtumissa tanssin iloa, vuoropuhelua ja kirppispäivä

Kevään Tapahtumissa Tanssin Iloa, Vuoropuhelua Ja Kirppispäivä

Huhti-toukokuulla kansalaisopistolla tapahtuu monenmoista kiinnostavaa.! Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Kaikki EKKOn tapahtumat löytyvät tapahtumasivuillamme.

Tanssillinen virkistystapahtuma 29.4. klo 11 – 16

EKKOn tanssiopettaja Kristiina Vainikka järjestää opiston tiloissa kaikille avoimen Tanssillisen virkistystapahtuman. Tapahtumassa tutustutaan omaan kehollisuuteen erilaisten tanssiharjoitteiden avulla. Tapahtuma on osa Kristiinan tanssipedagogiikan opintoja. Tanssitapahtuma on maksuton ja siihen ilmoittaudutaan (linkki vie EKKOn kurssihakuun). Lue Kristiinan esittely itsestään tanssijana ja opettajana EKKOn sivuilla !

Keskustelutilaisuus 10.5.2023 Mitä epävarmuudessa eläminen merkitsee Kaakkois-Suomessa asuville?

Lappeenrannan kaupunginkirjasto järjestää keskustelutilaisuuden EKKOn opistotalolla klo 17 – 19 luokassa 105. Keskustelu on osa kansallisia dialogeja, joiden tavoitteena on lisätä vuoropuhelua erilaisista taustoista tulevien ihmisten välillä.

Elämme parhaillaan aikaa, jossa kriisit seuraavat toisiaan. Korona, Venäjän hyökkäyssota, energiakriisi, inflaatio, ilmastonmuutos, luontokato, terveydenhuollon tilanne, huoli nuorista ja vanhuksista. Kaiken tämän keskellä käymme töissä, elämme arkeamme, lapsia syntyy ja elämä jatkuu. Epävarmuudesta on tullut kuitenkin elämäämme leimaava tekijä, joka vaikuttaa meihin kaikkiin tavalla tai toisella. Mitkä asiat tuottavat epävarmuutta sinun elämääsi? Mikä huolestuttaa? Mikä auttaa meitä jaksamaan arjessa epävarmuuden keskellä? Missä näemme toivoa? Tule käymään vuoropuhelua yhdessä eritaustaisten ihmisten kanssa. Tilaisuus on maksuton ja siihen sisältyy kahvitarjoilu.

Ilmoittautuminen viimeistään 4.5. osoitteeseen miia.ahokainen@lappeenranta.fi

EKKOn kevätpäivä 27.5.

Nautitaan keväisestä lauantaipäivästä opistotalon pihalla klo 10-14! Opiston parkkipaikalla on kirpputori ja työpajoja sekä taimien vaihtopöytä. Opistotalon sisätiloissa on EKKOn opiskelijoiden pop-up-taidemyyntiä. Ilmoittaudu, mikäli haluat varata kirppiksen myyntipaikan (maksuton). Pöytä tms. alusta myytäville tavaroille tuodaan itse paikalle.

Back To Top